V.V. De Schäöpkes blaast vastelaovendj activiteiten af

Algemeen Vastelaovendj Weert 2 reacties 1 min. leestijd

V.V. De Schäöpkes heeft met pijn in het hart moeten besluiten om de activiteiten die horen bij het vastelaovendj-seizoen 2020/2021 af te blazen. Dit is het gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen.

Dit jaar op Groenewoud geen Debuut en ook zullen er geen landheer, jeugdhoogheid en jeugdraad worden uitgeroepen.

“Het zal je, als vereniging, maar gebeuren dat er gasten/bezoekers van onze evenementen, besmet raken of erger, in het ziekenhuis opgenomen worden. Wij moeten er niet aan denken dat dat gebeurd en wij hier mede verantwoordelijk voor zijn.”, aldus het bestuur.

Voor de vereniging staan veiligheid, gezondheid en beleving voorop. Met dit in het achterhoofd is het onmogelijk om het komende seizoen vastelaovendj te vieren. Ook de regels binnen Gemeenschapshuis Groenewoud laten dit niet toe.

Om het vastelaovendj-vlammetje brandend te houden en het 5×11 jarig jubileum van de jeugd niet voorbij te laten gaan, willen ze bekijken wat er voor de jeugd eventueel nog mogelijk is. Deze activiteit zal kleinschalig zijn om grote drukte en schending van de dan geldende regels te voorkomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties