Extra onderhoud zorgt voor langere sluiting zwembad De IJzeren Man

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Ondanks alle positieve ontwikkelingen omtrent het coronavirus blijft zwembad De IJzeren Man na donderdag 19 november gesloten. Dit heeft te maken met de onderhoudswerkzaamheden die op dit moment worden uitgevoerd. Een voor het zwembad cruciale pomp, moet vervangen worden. Dit kan alleen op het moment dat het zwembad niet in gebruik is.

Onderhoudswerkzaamheden

In november is er gestart met het groot onderhoud van het 25-meterbad. Het plafond, de verlichting en de ventilatie/luchtbehandeling worden vernieuwd evenals de dakbedekking aan de buitenzijde. Deze werkzaamheden stonden al langer op de planning en komen helaas altijd ongelegen. Vanwege de geldende coronamaatregelen en de daaruit voortvloeiende minimale toegestane bezetting en deelname is besloten om de werkzaamheden in deze periode uit te voeren.

Vanwege deze werkzaamheden is het 25-meterbad gesloten tot januari 2021. In verband met het vervangen van de pomp voor het zwembadwater blijft het instructiebad en golfslagbad gesloten. Wij hopen het instructiebad en golfslagbad 30 november 2020 weer in gebruik te kunnen nemen.

Les- en badenkaarten

Alle nog geldige les- en badenkaarten worden, zodra het zwembad weer wordt geopend, verlengd met het aantal weken dat het zwembad gesloten is geweest.

Gebruikers van het zwembad worden geïnformeerd

Op maandag 30 november 2020 hopen de directie en het personeel van zwembad De IJzeren Man de activiteiten in het zwembad weer op te starten. Gebruikers van het zwembad worden via e-mail op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie op de website: www.zwembadweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie