Fietser gewond nadat er vuurwerk naar hem is gegooid

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling. Deze vond plaats op donderdag 19 november 2020, omstreeks 07:45 uur, op het fietspad aan de Ringbaan-Noord in Weert.

Het betreft het stuk fietspad tussen de Marconilaan (Kampershoek) en de toerit A2 tussen Nederweert en Weert..

Door een onbekende jongen werd, vermoedelijk vuurwerk, gegooid in de richting van een fietser. Door het exploderen van dit vuurwerk is het slachtoffer gewond geraakt. Diegene die het vuurwerk gooide is vervolgens doorgefietst, zo meldt de politie via Facebook.

Mocht je iets gezien of gehoord hebben, of meer informatie hebben over dit incident, vraagt de politie jou om contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Verwijs naar registratienummer PL2300-2020 186 918.