Reconstructie van opzettelijk ongeval in Ospel

Ospel – De politie is zondagochtend begonnen met het maken van reconstructie van een ongeval dat afgelopen maart in Ospel heeft plaatsgevonden.

Vanwege het strafrechtelijk proces moet de politie de precieze toedracht vaststellen. Met speciale apparatuur zijn experts van de politie aanwezig om metingen te verrichten.

Bij het ongeval in maart was opzet in het spel. Een van de betrokken bestuurders die de botsing veroorzaakte wordt ‘poging tot doodslag’ ten laste gelegd. Deze persoon verliet destijds de plaats van het ongeval op de splitsing Reijndersweg / Lochtstraat, maar werd even later thuis aangetroffen.

De reconstructie moet meer duidelijkheid geven over wat er zich precies heeft afgespeeld. Vanwege het onderzoek zijn de Onze Lieve Vrouwestraat en Lochtstraat afgesloten. Naar verwachting duurt dit tot ongeveer 14.00 uur.

Video via Youtube: https://youtu.be/19DNi01SaaA