Inbreker ‘logeerde’ op het dak van restaurant Flavours

De politie in Weert heeft vannacht een 22-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht in twee panden aan de Hoogstraat te hebben ingebroken. Naast Colada bleek hij ook toe te hebben geslagen bij Restaurant Flavours.

Rond middernacht kreeg de politie een melding over een inbraak bij restaurant Flavours. Bij aankomst bleek niemand in het pand aanwezig. Vervolgens ging het alarm bij de sportzaak aan de overzijde af. Daar bleek een raam aan de achterzijde te zijn vernield. Na een korte achtervolging kon de man worden aangehouden.

De man had geen vaste woon- of verblijfplaats, zo meldt de politie Limburg. Tot grote schrik van de restaurant-eigenaren bleek hij (tijdelijk) op het dak van het restaurant te wonen. De politie doet onderzoek.