Op vakantiepark De Weerterbergen kunnen ze weer gourmetten

Tijdens de laatste jaarwisseling kwamen bezoekers van vakantiepark De Weerterbergen plotseling in het donker te zitten. Op vakantiepark was een grote stroomstoring ontstaan. Daardoor was ook de watervoorziening uitgevallen.

Er werd daarna een tijdelijke oplossing gerealiseerd, maar ‘dit nooit meer’ dachten ze bij de Roompot. De afgelopen maanden is de oorzaak onderzocht en een definitieve oplossing gevonden. Het versterken van de elektriciteitsnetwerk is de afgelopen week gebeurd. Vanaf vandaag zullen er ook weer gasten op het park overnachten. Tijdens de werkzaamheden was dat niet mogelijk.

“November is een van de minst drukke maanden in het jaar voor ons. We maken van die tijd gebruik om werken uit te voeren die onze gasten ten goede komen. Zo hebben we de afgelopen dagen het elektriciteitsnetwerk versterkt. De kerstverlichting kan daardoor weer worden aangebracht voor een leuke sfeer op het park. Daarnaast kunnen onze gasten straks tijdens de kerst weer allemaal gourmetten.”, aldus Roompot Weerterbergen.