Ouderen van ‘Eet met je Hart’ getrakteerd op lunch door de SooS

Het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat is het streven van Stichting ‘Met je hart’. Restaurant de SooS draagt in deze moeilijke tijd daar actief aan bij. 

De SooS trakteerde donderdag alle ouderen die met de stichting verbonden zijn op een heerlijk lunchpakket. “Even contact met de buitenwereld en de innerlijke mens verwennen, dat was het doel”, aldus Anne de Bruijn (de SooS). “Wij zelf missen het contact met onze gasten, voelen elke dag de beperking van het niet mogen. Voor de ouderen die we normaal sponsoren en ontvangen tijdens de restaurant acties van de Stichting is het met periodes altijd heel stil en nu nog stiller. We hopen dat ze ervan genieten!”.

De vrijwilligers van de stichting hebben met een grote glimlach (achter het mondkapje) en hun hele hart de pakketjes bezorgd. Meer weten: www.metjehart.nl/weert.