Politie in Budel treft 11.000 euro cash aan in voertuig

Foto via: Politie Cranendonck en Heeze-Leende

Budel – De politie van Cranendonck trof maandag een grote hoeveelheid cash geld aan in een voertuig.

Agenten controleerden een voertuig uit Frankrijk toen ze tijdens deze controle zo’n 11.000 euro aan cashgeld aantroffen. Het vermoeden bestond dat het geld verkregen is door middel van criminele activiteiten.

Er werd een verdachte aangehouden op verdenking van witwassen. Het geld is in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan het Openbaar Ministerie die een beslissing moet nemen wat er met het geld en de aangehouden persoon moet gaan gebeuren.

Het voertuig werd eveneens gecontroleerd door de Landelijke Eenheid van de politie. Tijdens deze grondige controles werden enkele verborgen ruimtes aangetroffen, zo meldt de politie via Facebook.