Een hart onder de riem voor de zorg in Nederweert

Nederweert – Tijdens de eerste coronagolf was er ontzettend veel aandacht voor de hardwerkende medewerkers in de zorg.

Deze tweede golf blijft het echter oorverdovend stil en dat terwijl de druk op de zorg net zo groot, of zelfs nog groter is. Voor de leden van fractie JAN Nederweert reden om de zorgmedewerkers in de gemeente Nederweert een hart onder de riem te steken en hen te laten weten dat hun inzet enorm gewaardeerd wordt.

Vandaag verrasten ze verschillende zorgverleners met een aantal goedgevulde snoeppotten van snoepwinkel De Toverbal.

Blij met de aandacht

De medewerkers van de zorginstanties en huisartsenpraktijken zijn blij met de aandacht voor hun werk. Tijdens deze tweede golf ervaren ze extra druk, mede omdat meer en meer collega’s getest worden en in quarantaine moeten. Hierdoor moeten anderen weer extra diensten draaien. Dit gebaar van de fractie JAN werd dan ook bijzonder op prijs gesteld. “Het maakt helemaal niet uit hoe groot of hoe duur iets is, alleen al het gebaar wordt hier intern zo enorm gewaardeerd!”, aldus een van de zorgmedewerkers.