Sportprijzen 2020: bijzondere sporters coronaproof uitgelicht

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Tijdens het jaarlijkse sportgala in Weert worden Weerter topsporters, talenten, trainers en coaches in het zonnetje gezet. Dit jaar zal dat anders gebeuren.

Er worden prijzen uitgereikt voor de categorieën beste sporter, beste sportteam, grootste sporttalent (8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar) en beste trainer of coach. Ook wordt er een speciale award uitgereikt voor een sporter (in welke categorie dan ook) die een speciale prestatie heeft neergezet.

Het sportgala van het jaar 2020 kan vanwege het coronavirus en de vele afgelaste wedstrijden niet doorgaan. Toch vraagt de organisatie om bijzondere sportprestaties van dit jaar bij hen aan te melden, omdat ze die op een andere manier willen uitlichten.

Het sportgala wordt georganiseerd door het platform Weert in Beweging en serviceclub Kiwanis Weert. De gemeente Weert ondersteunt het sportgala.

Aanmelden

Kandidaten voor de sportprijzen 2020 kunnen van 1 t/m 31 december worden aangemeld. 
De aanmelding kan worden gedaan door de kandidaten zelf, maar ook door iemand anders, bijvoorbeeld een familielid of een trainer. Er zijn geen voorwaarden voor de sport die iemand uitoefent. Aanmelden kan uitsluitend via de e-mail: [email protected]  t.a.v. Cindy Denessen.

Informatie nodig bij aanmelden

Voor het aanmelden hebben we bepaalde informatie nodig over de sporter:

  • Persoonlijke gegevens van de sporter.
  • Persoonlijke gegevens van degene die de aanvraag doet.
  • Welke sport doet degene?
  • Welke bijzondere prestatie heeft diegene geleverd?
  • Andere zaken die van belang kunnen zijn.
  • Foto’s en/of video’s van de sporter (in actie).

Vervolg en prijsuitreiking

Een jury gaat de inzendingen beoordelingen. In januari 2021 zullen wij de sporters op een coronaproof manier in het zonnetje zetten. Hoe de beoordeling er dit jaar uitgaat zien is nog niet geheel bekend. Dit ligt onder andere aan het aantal inzendingen. We hopen er zoveel mogelijk te mogen ontvangen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie