Winnaars Kiwanis Sportgala Weert

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

De sporters van Weert met bijzondere sportprestaties werden in het zonnetje gezet tijdens het Kiwanis Sportgala Weert 2019. Het Sportgala vond plaats op zaterdag 18 januari 2020 in het Munttheater in Weert.

Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich voor het vierde jaar verbonden aan deze grootse en sportieve avond. Via het loket www.weert.nl/sportgala heeft iedereen van 1 t/m 15 november jl. bijzondere sportprestaties kunnen aanmelden. Tijdens het Sportgala kregen alle sporters een podiummoment.

Tevens waren er per categorie drie nominaties waarvan de winnaars bekend werden gemaakt tijdens deze avond. De categorieën van de sportprijzen van het jaar 2019 zijn: beste sportman, beste sportvrouw, beste sportteam, beste trainer/coach, beste sporttalent van 8 t/m 12 jaar en sporttalent 13 t/m 17 jaar.

De sportwinnaars van het jaar 2019 zijn

Sportman van het jaar: Peter Bernsen (zwemmen
Sportvrouw van het jaar: Rodinde Rutjens (mennen)
Sportcoach van het jaar: Djordy Vogel (hip hop)
Sportteam: Dansgroep Synergy
Sporttalent van 8 t/m 12 jaar: Fenna Zusterzeel (zwemmen)
Sporttalent van 13 t/m 16 jaar: Karlijn van Lierop (tafeltennis)

Een zorgvuldig samengestelde sportjury heeft per categorie de drie genomineerden geselecteerd. De jury bestond dit jaar uit Wim van Vorstenbos, Rob Ehrens, Maaike Caelers, Erik Kamphuis en John van Heel. Ook werd er tijdens het Sportgala de bijzonder Sport Oeuvre Award Weert uitgereikt voor Paul Schorsch, oprichter van de IJzeren Man Volksloop.

De avond werd cultureel omlijst door diverse bijzondere acts waaronder Nigel Otermans (goochelen), het showballet van RICK onder leiding van Sandra Höpfner-Buchnitzki en zangduo Dennis & Sanne. Tevens kregen we een verrassend optreden van dansschool Fresh/Fresh Allstars! DJ Kimeneed verzorgde tijdens deze avond op het podium de muzikale omlijsting van de sporters. De presentatie van de avond lag in handen van Jean Paul van der Donk en Cindy Denessen-Bastiaans.

Het Kiwanis Sportgala Weert werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, RICK, Kiwanis Weert, Weert Media Groep en sponsoren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie