Auto botst tegen boom nabij Blaakven

Update 21.09u – De hulpdiensten zijn zondag rond 19.35 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Maarheezerhuttendijk in Weert. Nabij de t-splitsing Maarheezerhuttendijk / Geuzendijk (bij Blaakven) was een auto tegen een boom gebotst.

De auto, komende uit de rijrichting van Budel, was van de weg geraakt en had een lantaarnpaal omver gereden. Het voertuig kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen voor een mogelijke technische bevrijding. Ter plaatse bleek dat de bestuurder het voertuig al had verlaten en naast de auto lag.

De bestuurder is ter plaatse in een ambulance nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en zal worden afgesleept door een berger.

De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt of de bestuurder onder invloed was van verdovende middelen (alcohol en/of drugs). Hij mocht, nadat hij in de ambulance was nagekeken, met de politie mee naar het politiebureau.

Video via Youtube: https://youtu.be/l0Z6U7JKnHY