Explosief voor de deur gelegd bij journalist in Neer

112 Algemeen Leudal Regio 10 reacties 1 min. leestijd

Neer – De politie stelt een onderzoek in naar het aantreffen van een explosief bij een woning aan de Acacialaan. Volgens De Limburger gaat het om een handgranaat die geplaatst is bij de woning van een misdaadjournalist die bij hen werkzaam is.

Zondagochtend trof de bewoner van de woning een explosief voorwerp aan voor de voordeur. Daarop belde hij de politie die meteen ter plaatse kwam.

De EOD (Explosieven Opruimingsdienst Defensie) is momenteel ter plaatse voor nader onderzoek en bekijkt of het eventueel tot ontploffing gebracht moet worden.  Indien dit nodig is, zal bekeken worden of het voorwerp veilig vervoerd kan worden om ergens anders tot ontploffing te laten komen.

Er is niemand gewond geraakt. Uit voorzorg zijn de bewoners van de betreffende woning uit de woning, net zoals de bewoners van een aantal in de buurt liggende woningen.

De politie stelt onderzoek in om te achterhalen wie dit explosief bij de woning heeft gelegd. Heb je informatie die de politie verder kan helpen, dan kun je bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Video via Youtube: https://youtu.be/a0jOwpeVicY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
10 reacties