Maasstraat tijdelijk niet bereikbaar via kruising Emmasingel

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

De beweegbare afsluiting bij de kruising van de Maasstraat met de Emmasingel is op dit moment defect. Hierdoor blijft de paal in de grond zitten. De paal zorgt ervoor dat het grootste deel van de dag alleen vergunninghouders toegang hebben tot de Maasstraat en het overige promenadegebied.

Om te voorkomen dat nu ook gemotoriseerde voertuigen zonder vergunning ongewenst de hele dag via de Maasstraat het promenadegebied in kunnen rijden, is de Maasstraat aan de zijde Emmasingel sinds gisteren tijdelijk afgesloten. De Maasstraat blijft voor vergunninghouders bereikbaar via de overige reguliere toegangen, zoals via de Korenmarkt.

De beweegbare afsluiting wordt na de feestdagen gerepareerd. De ondernemers van de Maasstraat en de hulpdiensten zijn hierover ingelicht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie