Munttheater Kerstspecial trailer

Op dit moment wordt achter de schermen in het Munttheater de laatste hand gelegd aan de montage van de Munttheater Kerstspecial die tweede kerstdag om 15.00 uur wordt uitgezonden via het tv-kanaal van WeertFM TV en via de websites en social media platforms van het Munttheater, Weert de Gekste en MLA stories.

Het is een gezamenlijke productie van de afdelingen evenementen en techniek binnen het theater.  Het concept, de opnames, licht- en geluidstechniek en de eindmontage is geheel in handen van het eigen team van het Munttheater. De afgelopen weken hebben diverse lokale artiesten meegewerkt aan deze eerste eigen muzikale kerstproductie.

We hopen dat je door deze trailer al een beetje in de stemming komt en de datum in de agenda noteert. Het programma bestaat uit mooie kerstliedjes, maar ook bekende, populaire meezingers. Swing en zing mee met Erik Fikken, Jens Vossen & Anne-Brechtje Deelstra, Jos Verspagen, Klein Orkerst, Linda Smeets, Mark & Wilhelmien met Stef & Lieke Fonteijn, Ronald & Carien Moonen, Senna Sage, Ton Wolter en Turnback & The Blazing Babes. Het wordt een feest van herkenning. Kijk alvast deze trailer video https://youtu.be/qdHYKZhoJWc

De muzikale Kerstspecial wordt tweede kerstdag om 15.00 uur uitgezonden via WeertFM TV, met een herhaling in de avond. Wil je de uitzending op een ander moment in de Kerstvakantie kijken?  Dat kan, op de website van het Munttheater via www.munttheater.nl/kerstspecial en op eerder genoemde social media platforms van Weert de Gekste en MLA stories.