Sportief het jaar afsluiten: virtuele Oliebollenloop

Gezien de huidige omstandigheden kan dit jaar helaas geen traditionele Oliebollenloop plaatsvinden. AV Weert doet mee aan een initiatief van de atletiekunie, de virtual winter run. Of in de eigen termen, de Oliebollenloop, maar dan virtueel.

Een virtuele run waarbij deelnemers zich inschrijven voor een afstand naar keuze (variërend van 1 tot 21,1 km) en vervolgens ervoor kunnen kiezen om dit inschrijfbedrag te doneren aan de club. Deelnemers krijgen via een live leaderboard het klassement te zien. Dus spoor zoveel mogelijk lopers, vrienden en familie aan om voor de club mee te lopen.

AV Weert zorgt voor uitgezette routes én traditioneel een zakje oliebollen voor elke deelnemer. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via de site van AV Weert www.avweert.nl

Inschrijven kan via http://proreg.entrysystem.live/nl/?id=_rcg7vocvEGoKlHxrPM9kQ

Let op! Inschrijven kan t/m 17 december 2020. Je loopt jouw virtual race tussen 19 en 31 december 2020.