ViaDAL breidt uit

Naast makelaardij en financieel advies nu ook verzekeren
Foto: Team ViaDAL - Fotograaf: Kristy Verdonschot Photography

Nederweert – Sinds 1 mei heeft ViaDAL zijn deuren aan de Burgemeester Hobusstraat 41 in Nederweert geopend. Toen een makelaarskantoor met financieel adviseurs onder één dak. Sinds augustus kunnen klanten er ook terecht voor verzekeringen. En dat vraagt nu om weer een volgende stap; uitbreiding van het team.

Vanaf 1 januari 2021 heet ViaDAL Dennis van de Braak welkom als nieuwe collega. Daarmee wordt ViaDAL echt een plek met alles onder één dak voor woningzoekers en -eigenaren.  

Verzekeringen

Deze nieuwkomer op de lokale woning- en financieel adviesmarkt van Nederweert, Weert en omgeving timmert aan de weg. Dankzij de waardering en het vertrouwen van hun klanten kunnen Danny Onckels, Ard Geven en Linda Moonen – de drie initiatiefnemers van ViaDAL – sneller dan  verwacht een volgende stap zetten met hun jonge kantoor. Met het aanbieden van woonverzekeringen en andere particuliere én zakelijke verzekeringen komt het grotere plaatje van woonplezier echt onder één dak.

Dennis van de Braak

Vanaf 1 januari 2021 sluit de ervaren verzekeringsadviseur Dennis van de Braak (Hunsel) zich bij hen aan. Dennis is een oude bekende van Linda en Danny. Als collega’s bij een ander makelaarskantoor in Nederweert hebben ze intensief samengewerkt. Linda: ‘In de jaren dat we hebben samengewerkt, heb ik Dennis leren kennen als iemand die betrokken is bij zijn klanten, hen ontzorgt in het hele verzekeringstraject en een heerlijke dosis humor heeft. Daarmee past hij precies bij ons.’ Danny vult aan: ‘Met Dennis weet je dat het goed geregeld wordt. Ik vertrouw hem met alle plezier de verzekeringen bij ViaDAL toe.’

‘Ik wil er zijn voor de klant’

Dennis heeft een persoonlijke interesse in makelaardij en brengt bijna 20 jaar ervaring in verzekeringen mee naar ViaDAL. Bij hem kunnen klanten terecht voor zowel woonverzekeringen als voor een voertuig- en reisverzekering en meer. Ook zakelijke klanten kan hij van dienst zijn met bijvoorbeeld een pensioenvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dennis kijkt ernaar uit om bij ViaDAL te beginnen. Wat hij belangrijk vindt in zijn werk? Dennis: ‘Ik wil er zijn voor de klant. Een passende verzekering is maatwerk. Want persoonlijk letsel of schade komen vaak onverwacht en kunnen gepaard gaan met emotionele én financiële schade. Om die financiële schade en zorgen dan zoveel mogelijk te beperken, vraagt het afsluiten van de juiste verzekering en een goede afwikkeling van een eventuele claim aandacht.’

Ga voor meer informatie naar www.viadal.nl of volg ViaDAL op Facebook, Instagram of LinkedIn,


adbanner