Bouw distributiecentrum DHL gaat van start

De bouw van een nieuw distributiecentrum voor DHL Supply Chain in Weert kan van start gaan. Inmiddels zijn de eerste bouwketen geplaatst door aannemer Wijnen Bouw Schijndel.

Wethouder van Eijk van de gemeente Weert maakte eerder deze week bekend dat de bouwvergunningen voor fase 1 en 2 onherroepelijk zijn. De verkoop van de grond en de exploitatiebijdragen zijn afgerekend. Daarmee zijn de transacties voor de gemeente juridisch en financieel afgerond en kan de bouw starten.

Wijnen Bouw uit Schijndel verwacht dat het pand van DHL in december 2021 gereed zal zijn voor ingebruikname. Het distributiecentrum wordt volledig elektrisch met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van dit gebouw. Daarnaast is er veel aandacht voor groen- en ecologische voorzieningen. Kortom, de nieuwbouw voor DHL Supply Chain te Weert heeft een hoge waarde op het gebied van duurzaamheid, aldus de aannemer.

Volg het project & meer informatie

Je kan het project volgen via: https://www.wijnenbouw.com/dhl-new-distribution-center-we1-weert.html