Tijdelijke woningen aan Suffolkweg mogelijk niet haalbaar

Nadat de Kesselstraat en Helmondseweg werden afgewezen als beoogde locaties voor tijdelijke woningen werd door de gemeenteraad van Weert voorgesteld om de locatie Suffolkweg-Zuid (nabij de Boshoverbrug) te onderzoeken. Momenteel lopen er nog een aantal onderzoeken met betrekking tot het milieu.

Het college van burgemeester en wethouders is echter niet optimistisch over de haalbaarheid van deze locatie voor tijdelijke woningen. Dat heeft wethouder Van Eijk deze week medegedeeld aan de raadscommissie Ruimte en Economie.

Tevens had Wonen Limburg haar zorgen over de locatie Suffolkweg geuit omdat de woningen niet aansluiten op een woonwijk. Zodra alle informatie over de onderzoeken bekend is zal de gemeenteraad verder worden geïnformeerd over de definitieve uitkomsten.