Gezin komt met de schrik vrij na ongeval op A2 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 18.25 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Kelpen-Oler.

In de rijrichting van Maastricht naar Weert had net voor de afrit Kelpen-Oler een verkeersongeval plaatsgevonden. Twee personenauto’s en een vrachtwagen waren met elkaar in botsing gekomen. In een van de auto’s zat een gezin met twee kinderen.

De auto van het gezin was door onbekende oorzaak tegen de zijafscherming van de vrachtwagentrailer gebotst. Tijdens de botsing raakte nog een tweede auto betrokken bij het ongeval.

Een vrouw en twee kinderen die in de auto van het gezin zaten zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance. De twee kinderen kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners om van de schrik te bekomen. Nadat de bestuurder ook in de ambulance was gestapt zijn ze naar een veilige locatie vervoerd.

De bestuurder van de andere betrokken auto kon zijn weg vervolgen nadat de gegevens waren uitgewisseld. Ook de vrachtwagenchauffeur mocht verder rijden na de gegevensuitwisseling.

De snelweg A2 is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer in noordelijke rijrichting. Het verkeer kon via de af- en toerit worden omgeleid. Inmiddels is de weg weer open en de beschadigde auto afgesleept door een berger.

Video via Youtube: https://youtu.be/svH8FXUBXvY