Man in elektrische rolstoel uit greppel gered

De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond 18.20 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Dijkerstraat in Weert.

Een man in elektrische rolstoel was van de weg geraakt en met zijn voertuig in de naastgelegen greppel terecht gekomen. De hulp van de brandweer werd ingeroepen om de man uit zijn benarde positie te redden. Met een speciaal soort touw werd de man uit de greppel gehaald en op een wervelplank gelegd. Daarna konden de hulpverleners het slachtoffer onder de warme dekens stoppen.

Gelukkig was de man op tijd gevonden. Door de kou buiten kun je snel onderkoeld raken, zeker in het buitengebied zoals de Dijkerstraat waar het net wat harder waait. Nadat de man was gered door de hulpverleners is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de elektrische rolstoel meegenomen naar het bureau.

Video via Youtube: https://youtu.be/sAXKbovRmpM