Muzikaal festijn Wieërt Alaaif dit jaar thuis te beleven

Na vijf succesvolle edities buiten in het centrum van Weert moet het grote vastelaovendj-feest van Wieërt Alaaif dit jaar thuis gevierd worden. Net als voorgaande jaren heeft de organisatie dé vastelaovendj-artiesten weten te strikken voor een online editie.

De organisatie wil dit jaar niet stil voorbij laten gaan. Daarom komt er een speciale online editie op zondag 14 februari 2021. Het muzikale festijn zal via de Facebookpagina van Wieërt Alaaif worden uitgezonden en start rond 14.00 uur. Het programma duurt ongeveer twee uur.

Op je scherm thuis kun je genieten van o.a. Big Benny, Legata’s Lederhosen Power, Ron van Roy, Patrick Hendriks, Roy Selder, Mark & Wilhelmien,  Ed & Frans, Stefan Wolter en Maurice Fermont.

Meer informatie over Wieërt Alaaif en het programma: www.facebook.com/wieertalaaif