Ten Pickles For Johnny uit Weert brengt nieuwe Single ‘On The Run’ uit

Ruim een jaar geleden stond het bestaan van de band nog op losse schroeven omdat hun frontman emigreerde naar Australië. Niet veel later liepen de 4 oud-College leerlingen de Philips van Horne alumnus Bram Naus tegen het lijf. In deze nieuwe formatie heeft de band afgelopen zaterdag 2 januari haar eerste single uitgebracht.

De band laat Naus zijn debuut maken met de single On the Run. Liefhebbers van alternatieve rockmuziek hebben de track wellicht al gehoord, omdat nationale radiozender KINK (vroeger bekend als KINK FM) op 30 december de primeur kreeg.

Wat kan je verwachten van de song? Gitarist & Weertenaar Freek Sijm: “een snelle, opzwepende plaat met een vrolijke boventoon. De 140 beats per minuut zorgen ervoor dat het een ideale track is om mee hard te lopen. Nadeel is alleen dat je snel buiten adem kan raken omdat het refrein enorm uitnodigt om mee te zingen”.

Door de Corona pandemie is het helaas nog even niet mogelijk om de band te zien in vertrouwde Weerter venues zoals Poppodium de Bosuil. Tot die tijd is de single in ieder geval online te beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer en Youtube.  Bekijk hier de site van de band of volg ze op Facebook of Instagram.