Funkey Fiësta; een mooie kennismaking met hockey

Op zaterdag 13 maart organiseert H.V. Weert een Funkey Fiësta van 10.00 tot 12.00 uur als start van de nieuwe wekelijkse ‘Hockey na school’ activiteit.

De Funkey Fiësta is een (gratis) kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging. Er worden verschillende hockeyspelletjes aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers.

Daarnaast sluit ook de Rabo Urban Sport Tour vanuit Punt Welzijn aan met een opblaasbare stormbaan en een hockeydome. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers.

Locatie

De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Inschrijven

Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected] Graag bij aanmelding de leeftijd vermelden. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Helaas is het vanwege de corona-maatregelen voor ouders niet toegestaan om langs de kant te kijken.

Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie vertegenwoordigd zijn om deze vragen te beantwoorden. Of stuur een mail naar Syb Peeters van Punt Welzijn via [email protected]