Henk Krol op bezoek in Weert

Henk Krol was zaterdag met zijn verkiezingskaravaan #hierishenk op bezoek in Weert. Krol deelde in de Weerter binnenstad de verkiezingskrant van Lijst Henk Krol uit en bracht een bezoek aan Fit20 Weert.

Ondernemer Tom van Fit20 in Weert heeft hulptroepen ingeschakeld om Fit20 terug te laten heropenen. Door hulp in zijn eigen netwerk heeft hij uiteindelijk contact gekregen met Henk Krol, die op zijn beurt op zaterdag 20 februari de moeite nam om Tom en zijn Fit20 te bezoeken en te luisteren wat de coronacrisis teweeg brengt.

De gezondheidstraining bij Fit20 kan geheel contactloos. Daarbij zweet je niet en is omkleden en douchen niet nodig.  Ondanks dat ze exact handelen zoals de overheid dit wil, moeten ze toch dicht blijven. De ondernemer deelde zijn verhaal met de lijsttrekker.

Henk luisterde vol interesse naar het verhaal van Tom en wilde Fit20 natuurlijk zelf ook even ervaren. Een hele fijne en veilige vorm van trainen vindt Henk: ,, Ik begrijp echt niet waarom jij dicht moet blijven… De gezondheid van onze Nederlanders staat op het spel en jullie bieden de oplossing om de fitheid op een veilige manier te bevorderen.” Krol gaat zijn uiterste best doen om deze ondernemer te helpen naar een snellere heropening.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel