Nieuwe single Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap

Fotograaf Adrie Hendriks

Nadat het ‘Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap’, afgekort B.O.V.A.G. vorig jaar de single ‘Mer vae goan doeër’ uitbracht en de band hun debuut maakte tijdens de Bonte Avonden van Stadsvastelaovendjvereîniging De Rogstaekers brengt de gelegenheidsformatie dit jaar opnieuw een single uit getiteld ‘Tot ’t Intj’.

Het niet doorgaan van de Bonte Avonden dit jaar heeft mede geleid tot het uitbrengen van de single. Het nummer gaat over de band (en vele andere bands) die niet kunnen wachten om na de coronapandemie weer op te treden voor een enthousiast publiek. De single is een bewerking van de Nederlandse hit Door de Wind van Miss Montreal (origineel is geschreven door Stef Bos).

‘We hopen dat we snel weer het podium op mogen. Dat is toch wat je als muzikant het liefste doet. We zijn erg blij en trots op het resultaat en krijgen al veel lovende reacties’ reageert drummer Olivier de Jong.

De videoclip is te bekijken via YouTube en de Facebook pagina van de band en de single is te beluisteren via de bekende streamingsdiensten zoals Spotify.Kijk voor meer info op https://www.facebook.com/BoontOngeluifelikVrieetAovendjGezelschap