Vrachtwagen botst tegen Boshoverbrug

Op de Industriekade heeft woensdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen was tegen de Boshoverbrug gebotst.

Een vrachtwagen wilde vanuit de Houtstraat de Industriekade oprijden. Echter was de vrachtwagen met daarop een papiercontainer te hoog. De container botste daardoor tegen de betonnen constructie van de Boshoverbrug. Niemand raakte gewond bij het incident.

De Boshoverbrug raakte beschadigd. Een klein deel van de betonwapening is bloot komen te liggen. Stukjes beton belandde op het wegdek en zijn weggeveegd.

De politie kwam ter plaatse om de situatie te bekijken. Er was gelukkig geen direct gevaar voor de andere weggebruikers. De beschadigde container is door een andere vrachtwagen opgehaald. De zaak zal verder worden afgehandeld door de verzekering.