Asfaltreparaties Ringbanen en Eindhovenseweg in Weert

De afgelopen winterperiode heeft het stevig gevroren, gedooid en wederom gevroren. Daardoor zijn er gaten ontstaan in het asfalt van de Ringbanen en op de Eindhovenseweg. Dit veroorzaakt op sommige plekken een onveilige situatie. Daarom laat de gemeente Weert herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Er is voor gekozen om deze herstelwerkzaamheden in één keer te laten uitvoeren en om dit van donderdag 4 maart 20.00 uur tot vrijdag 5 maart 06.00 uur te laten plaatsvinden. Daarmee wordt de overlast voor weggebruikers geminimaliseerd.

Korte wegafzettingen met verkeersregelaars

Om de veiligheid van de werknemers te waarborgen, wordt er een zogenoemde enkelbaans wegafzetting toegepast. Dat wil zeggen dat alleen de rijrichting waarop gewerkt wordt, wordt afgesloten. Het verkeer wordt door middel van verkeersregelaars begeleid. De verwachting is dat er door de avondklok maar weinig hinder is voor het verkeer.

Omleiding bij herstelwerkzaamheden Boshoverbrug

Bij de herstelwerkzaamheden aan de Ringbaan-West, ter hoogte van de Boshoverbrug, wordt het verkeer wel omgeleid. De aanwezige verkeersregelaars zorgen voor een goede begeleiding van het verkeer.