Inloopspreekuur beweegmakelaar weer van start

Plaats een reactie

Wil je graag in beweging komen, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? De beweegmakelaar van Punt Welzijn kan je hierbij helpen. Zij verbindt vraag en aanbod op het gebied van sport & bewegen voor iedereen die het om wat voor reden dan ook niet zelfstandig lukt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld financiële problemen of een beperking die het moeilijk maken om in beweging te blijven. Door het grote netwerk op het gebied van Zorg & Welzijn, Bedrijven, Overheid en sportaanbod komen mooie verbindingen tot stand.

Het spreekuur vindt iedere vrijdagochtend plaats van 9 tot 13 uur in het Cwartier (Beekstraat 54), de ruimte is rolstoeltoegankelijk. Tijdens het spreekuur wordt gekeken naar de mogelijkheden voor jou om (weer) in beweging te komen. Dit kan zijn door de inzet van een beweegmaatje of het wegnemen van drempels die jou weerhouden om te gaan bewegen.

Wil jij graag in beweging komen en een afspraak maken, neem dan gerust eens contact op met Esther van den Bor via 06-54210469 (bereikbaar op woensdag t/m vrijdag). Het spreekuur is bedoeld voor inwoners van de gemeente Weert van 18 jaar en ouder, en aanmelden is verplicht. Informatie is ook te vinden op de website van Punt Welzijn.

www.puntwelzijn.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie