Jeugd tussen 5 t/m 18 jaar kan gratis meetrainen bij VC Weert

Om te laten zien hoe leuk volleybal is, kunnen kinderen van 5 t/m 18 jaar gratis meetrainen op dinsdag en/of donderdag van 17.00-18.00 uur tijdens de buitentrainingen van VC Weert op Sportpark St Theunis.

Aanmelden is niet nodig. Nieuwe kinderen krijgen op hun eerste training een stempelkaart. Bij inlevering van een volle kaart ontvang je een kleinigheidje. De trainingen vinden buiten plaats op het gras en in het zand. Zorg zelf voor sportschoenen, flesje drinken, handdoek en kleed je naar de weersomstandigheden.

Ben je ouder of jonger dan 5 t/m 18 jaar en wil je ook kennismaken met volleybal, stuur dan een mail naar [email protected] om te kijken naar andere mogelijkheden. Voor vragen of meer informatie kun je hier ook terecht.