Limburgse politici debatteren in Weert

Zes Limburgse politici debatteren maandagavond 1 maart in Weert over hun standpunten. In de studio van WeertFM worden alle verkiezingsprogramma’s doorgelicht. Via het televisiekanaal van WeertFM en een Facebook-livestream kan het publiek inschakelen.

Het debat begint om 18.30 en duurt ongeveer tot 20.00 uur

Moet er geld naar de Europese Unie? Draaien boeren op voor de stikstofmaatregelen? En moet euthanasie voor iedereen mogelijk zijn? De Limburgse debaters gaan met elkaar het debat over deze en meerdere stellingen.  

Via deze link is het debat te bekijken: https://youtu.be/790G13sdTZg.

Deelnemers aan het debat zijn Lars Lambers uit Weert (VVD), Marieke Nass uit Gulpen-Wittem (CDA), Geert Gabriels uit Weert (GroenLinks), Rens Raemakers uit Neer (D66), Jordy Clemens uit Heerlen (SP) en Ruud Burlet uit Geleen (JA21). Het debat zal geleid worden door journalist Ruben Weekers. De organisatie is in handen van WeertFM en de jongerenraad van Nederweert.