Nieuw in Zomereditie van Smakelink

Algemeen Tussendoortje WdGlab Weert Reageer 1 min. leestijd

Proef jij het verschil? Doe de Smake(link)test en maak kans op een Smakelinkpakket met streekproducten.

Deze week is de zomereditie van Smakelink – Lekker Lokaal verspreid. In Smakelink vind je de verkooplocaties van verse producten rechtstreeks bij de boer, boerderijwinkels en vertier op en rond het erf. De gidsen zijn gratis mee te nemen bij o.a. de vers-aanbieders, toeristische infopunten, ambachtelijke slagers en boeren-horeca-locaties in de gemeenten Peel & Maas, Leudal, Nederweert en Weert. De nieuwe editie is ook te bekijken via deze link: https://smakelink.nl/wp-content/uploads/2021/06/Smakelink_03.pdf

Proef jij het verschil tussen kakelverse producten rechtstreeks van de boer en een vergelijkbaar product uit bijvoorbeeld de supermarkt. Je mag zelf weten welk product je wil vergelijken. Groenten, fruit, vlees, zuivel, eieren, honing, jam. Vermeld product en aankooplocatie en stuur je proefervaring met foto voor 1 augustus naar [email protected]. Onder de reacties verloten we een Smakelinkpakket met streekproducten van het seizoen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt via onze sociale media bekend gemaakt. Informatie over de Smake(link)test is te vinden op pagina 15 in de gids.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie