Auto rijdt kantoor binnen op Kampershoek

Op bedrijventerrein Kampershoek in Weert is zondag een auto een pand binnengereden. Niemand raakte gewond bij het ongeval.

De auto reed over de parkeerplaats van een bedrijfsverzamelgebouw. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto de controle en reed het voertuig recht door een hekwerk en vervolgens via de pui van het naastgelegen kantoorpand naar binnen.

Er was niemand in het kantoor aanwezig. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. De politie heeft het pand veilig gesteld en afgezet met lint. Een constructeur zal verder onderzoek moeten doen naar de bouwkundige staat van het pand.

Door het ongeval is in het pand een flinke ravage ontstaan. Ook de gevel is beschadigd geraakt.

Video via Youtube: https://youtu.be/5idrAFjIfmk