Binnenkort: Padel bij Tennisclub Boshoven

Padel is booming! En binnenkort is deze nieuwe sport te beoefenen in Weert. Durf jij deze uitdaging aan?

Maar wat is padel eigenlijk? Padel is momenteel de snelst groeiende balsport van Nederland. Het is een combinatie van tennis en squash. Bekijk hier nadere uitleg van deze snelle en uitdagende nieuwe sport. Padel wordt buiten in een kooi beoefend, waarbij er 2 tegen 2 wordt gespeeld. De sport komt van oorsprong uit Mexico, maar waait momenteel uit over de hele wereld. Bekijk hier een kort filmpje over deze actieve en uitdagende sport voor jong en oud.

En zo ook in Weert. Binnenkort kan iedereen padel spelen bij tennisclub Boshoven. Hiermee heeft de tennisclub de primeur te pakken in Weert en omgeving. De eerste schop is inmiddels in de grond gezet en de contouren van de banen zijn al zichtbaar.

Binnenkort wordt gestart met de opbouw van de glazen kooiconstructie. Begin juli zijn de banen speelklaar. De tennisclub ziet enorm uit naar de komst van de padelbanen, en verwelkomt jou graag!

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Houd de website https://tcboshoven.nl/ of onze facebook pagina in de gaten voor alle actuele informatie omtrent de komst van de twee padelbanen.