Cheques Weert Doneert uitgereikt

Vandaag heeft stichting Weert Doneert de cheques uitgereikt aan de deelnemende horecaondernemers. Na afloop van de schitterende live avond in het Munttheater is de afgelopen weken de administratie opgemaakt. 

Het totaalbedrag van 100.357,48 is op basis van het aantal verkochte loten per deelnemende horecaondernemer verdeeld. 75% van de elk verkocht lot ging via de stichting rechtstreeks naar de ondernemer. De overige 25 % is ‘in de totale pot’ gegaan. Samen met de opbrengsten uit de veiling en de sponsorinkomsten, en na aftrek van de kosten, is deze verdeeld onder de 60 deelnemende horecaondernemers. 

De cheques zijn één voor één uitgereikt aan de verschillende deelnemers. Het zonnetje en de bedragen op de cheques maakten er een mooie vrijdag middag van! 

Ralf Triepels van Café De Harmonie: “Sprakeloos! Super tof dat Weert laat zien dat de horeca haar dierbaar is. Hopelijk kunnen we binnenkort weer proosten.” 

Leon van Velthoven, Café dDe Moesdijk: “We zijn super dankbaar voor iedereen die ons gesteund heeft en de natuurlijk ook de organisatie voor het geweldige initiatief. Dit bewijst maar weer eens dat er in Weert een enorme samenhorigheid heerst!”

Namens stichting Weert doneert willen zij nogmaals alle mensen en bedrijven die hebben gedoneerd en geholpen enorm bedanken. 

Bekijk een video van de uitreiking: https://youtu.be/ZNvY8WkKdn0