Ruim 500 knuffels en kleurplaten ingeleverd

Op de eerste inzameldag van de actie ‘geef een leven kleur’ zijn ruim 500 knuffels en kleurplaten ingeleverd.  De kinderen in Weert hebben de afgelopen dagen enorm hun best gedaan om de Oekraïense kindvluchtelingen een warm welkom in Weert (en de rest van Nederland) te geven. 

Op een zonovergoten Nieuwe Markt in Weert was het een continue stroom van trotse kinderen die hun mooiste kleurplaten en meerdere knuffels kwamen inleveren. Sommige kinderen kwamen zelfs met zakken vol.

Naast het springkussen heeft Stichting Weert Doneert geregeld dat er samen met HEMA Weert een kleine traktatie was voor de kinderen. Het kinderijsje smaakte op deze zonnige dag extra goed.

Zaterdag 26 maart aanstaande, is er tussen 13.00 en 16.00 uur nog een mogelijkheid voor het inleveren van de kleurplaat en eventuele knuffels. Ook dan is er de door HEMA Weert aangeboden traktatie voor elke ingeleverde kleurplaat. Het springkussen is vanwege de weekmarkt dan niet aanwezig.