Getuigenoproep: ongeval Maaseikerweg

Gisteravond tussen 23:15-23:25 ben ik geraakt door een witte bestelbus op de weg vanuit Stramproy richting Weert. Eventjes na de flitspaal (80km/u) haalde een witte bestelbus mij in in een bocht, niet wetende dat er een tegenligger aankwam. Hij gaf gas bij en bij het invoegen botste hij tegen mij aan. Hij raakte de linker zijkant van mijn auto waaronder de achterdeur, voordeur, linker voorbumper, wielkas en het wiel zelf waardoor ik een klapband kreeg.
Ook moest de tegenligger royaal uitwijken.

Ik zou graag in contact willen komen met de tegenligger die waarschijnlijk ook erg is geschrokken aangezien die moest remmen door deze bizarre inhaalactie en natuurlijk met het witte busje om de schadeformulieren in orde te maken.

Inlichtingen via: [email protected]