Jonge fietser aangereden op kruising St. Jozefslaan

De hulpdiensten zijn donderdag rond 8.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de St. Jozefslaan in Weert.

Op de kruising Victor de Stuerstraat / St. Jozefslaan was een jongen op een fiets aangereden door een personenauto. De bestuurster van de auto had de jonge fietser over het hoofd gezien waardoor er een botsing ontstond. De jongen kwam ten val. Omstanders boden meteen eerste hulp.

Het ongeval gebeurde voor de ingang van Brede School Markeent. Kort nadat het ongeval had plaatsgevonden kwamen veel kinderen naar school. Ze werden door de directrice van de school gerustgesteld.

De jongen is ter plaatse behandeld in een ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kreeg van de hulpverleners een knuffelbeer om van de schrik te bekomen. De bestuurster van de auto was ongedeerd maar flink geschrokken.

Video via Youtube: https://youtu.be/LxvN_N0moCQ