Autobrand op oprit van woning in Stramproy

De brandweer en politie zijn donderdag rond 5.00 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Bokkenstraat in Stramproy.

Toen de hulpdiensten arriveerden stond een auto in lichterlaaie. De auto stond geparkeerd op de oprit van een woning. De brandweer wist overslag naar de coniferenhaag te voorkomen. Op de oprit stonden naast de haag ook nog andere vervoersmiddelen geparkeerd.

De brandweer had de situatie snel onder controle. De auto raakte zwaar beschadigd door de brand. De politie gaat uit van brandstichting en is een onderzoek gestart. Er werd meteen bij buurtbewoners aangebeld met de vraag of zij iets verdachts hadden waargenomen.

Heb jij iets verdachts gezien? Meld het dan aan de politie via 0900-8844.

Video via Youtube: https://youtu.be/ha8-fWQQJxE