Roojer Kwis opnieuw uitgesteld

De organisatie heeft besloten om de Roojer Kwis, die vorig jaar door de coronacrisis al geen doorgang kon vinden, opnieuw een jaar uit te stellen.

De ‘kwis’ stond nu gepland voor 16 oktober 2021 en ook al mocht dan alles, zoals wel verwacht wordt, weer “normaal” zijn dan is een goede voorbereiding op dit evenement niet mogelijk. Het inschrijven van teams, werven van begunstigers én sponsoren en met name de uitwerking van vragen en opdrachten kosten al gauw een half jaar voorbereidingstijd en dat gaat door de lange lockdown niet meer lukken.

De organisatie vindt het zelf ook jammer maar het is niet anders. “We zullen met z’n allen nog wat langer geduld moeten hebben. De nieuwe datums zijn al vastgelegd: de Roojer Kwis” zelf zal zijn op zaterdag 15 oktober, de uitslag en prijsuitreiking is op vrijdag 28 oktober 2022″, aldus de organisatie.