Dag van de zorg: stuur compliment naar medewerkers van SJG

Vandaag, 12 mei, is de dag van de zorg en wil het St. Jans Gasthuis in Weert de collega’s in het zonnetje zetten. Jij kan daarbij helpen door een kaartje te sturen en daarop een compliment te schrijven naar een specifieke medewerker of afdeling.

Als je vandaag nog in het ziekenhuis moet zijn, vind je de kaartjes bij de hoofdingang. Je kan het geschreven kaartje tijdens jouw afspraak afgeven óf in de brievenbus bij de uitgang doen. Dan zorgen ze dat het op de juiste plek terecht komt.

Hoef je vandaag niet in het ziekenhuis te zijn, dan kan het ook digitaal en heel erg coronaproof. Dat kan via: https://sjgweert.nl/algemeen/verstuur-een-kaartje 💌

“We gaan onze medewerkers vandaag hartstikke verwennen met een leuk cadeautje en aandacht. De leidinggevenden hebben een heel leuk filmpje gemaakt. Maar wat wij nog leuker zouden vinden is dat de waardering die iedereen voelt ook zou kunnen uitspreken. Zet het eens op papier en laat het ons weten!”

Mayke Breeuwer van het SJG

Bekijk een video via: https://youtu.be/0Bhw2EN295c