Kunstroute Mooi Rooj 2021 gaat door

Stichting Mooi Rooj is verheugd te melden dat de Kunstroute Mooi Rooj op 28 en 29 augustus a.s. in Stramproy doorgaat.  De vooruitzichten met betrekking tot de coronapandemie zijn dermate positief dat de stichting voldoende vertrouwen heeft dat er een Kunstroute neergezet kan worden die, misschien met wat beperkte aanpassingen, veilig is voor bezoekers en deelnemers. 

Er is reeds de beschikking over 12 tuinen verspreid over het dorp, een mooie startlocatie waar activiteiten plaatsvinden en een rustplek bij de Nijsmolen. Verder zijn er op dit moment 27 kunstenaars, die hun medewerking hebben toegezegd. 

Al met al genoeg ingrediënten voor stichting Mooi Rooj om zich nu vol te richten op de verdere organisatie van een mooie Kunstroute in Stramproy. Op www.mooirooj.nl en op Facebook zal spoedig meer informatie te vinden zijn over het programma en de deelnemende kunstenaars.