Nieuwe burgervader dol op honden, Netflix en een (speciaal)biertje

De nieuwe burgemeester dient het algemene belang van Weert. Dat is vanzelfsprekend. In de profielschets die de gemeente opstelde stond ook dat de nieuwe burgemeester van Weert toegankelijk en gemakkelijk aanspreekbaar moet zijn. Een echte mensenmens.

Een echte mensenmens is Raymond Vlecken zeker. Dat bleek vandaag toen hij een tour maakte door Weert. Tijdens deze tour legde WdG de nieuwe burgemeester een aantal keuzes voor. Daaruit blijkt dat hij een echte dierenliefhebber is en wel van een (speciaal)biertje houdt.

Ook is de burgemeester bij de tijd op digitaal vlak. Als hij even vrije tijd heeft dan kijkt hij graag naar een serie op Netflix en is hij actief op social media, waaronder Twitter en Facebook.

Kom iets meer over hem te weten via: https://youtu.be/IXnajeWNAjQ