Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld in Stramproy

Donderdagavond heeft omstreeks 21.30 uur op de parkeerplaats aan de Burgemeester Smeijersweg in Stramproy een diefstal met geweld plaatsgevonden.

Bij het incident waren een zwarte Audi S6 en een grijze Volkswagen Golf betrokken. De betrokken voertuigen reden na het incident weg via de Wilhelminastraat en de Molenweg naar de Julianastraat, zo meldt de politie via Facebook.

Op de Julianastraat heeft vervolgens een aanrijding plaatsgevonden tussen deze voertuigen. Beide voertuigen reden vervolgens door in de richting van Weert.

Heb je iets meegekregen van dit voorval of heb je informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer PL2300-2021076076.