Raymond Vlecken vanaf nu officieel burgemeester van Weert

Update 21.30u – Dinsdagavond is de heer Raymond Vlecken officieel geinstalleerd als burgemeester van Weert.

Tijdens een speciale raadsvergadering werd de heer Vlecken door Commissaris van de Koning, de heer Remkes, beëdigd. Daarna vond de installatie plaats. Dit gebeurde door het overhandigen van de voorzittershamer door plaatsvervangend raadsvoorzitter de heer Sijben en door het overhandigen van de ambtsketen door eerste locoburgemeester de heer Gabriëls. 

Digitale felicitatie

Omdat er vanwege de coronamaatregelen voorlopig geen fysieke receptie / kennismaking voor de inwoners van Weert kan worden georganiseerd is er een digitaal alternatief. Via een digitaal formulier op de website van de gemeente Weert kan er een persoonlijke boodschap worden achtergelaten voor burgemeester Vlecken. Dit kan in de vorm van tekst, maar ook door middel van het uploaden van een kaart of foto.

Update: foto’s toegevoegd.