Sportscholen Weert bedanken de zorg

In navolging van de landelijke actie vanuit de Vereniging van Exclusieve Sportcentra werd vandaag in Weert symbolisch een voucher uitgereikt door zes Weerter fitness ondernemers aan alle medewerkers van het St. Jans Gasthuis in Weert. Dit eveneens in het kader van ‘De internationale dag van de verpleging’ dat morgen zal plaatsvinden.

Met dit gebaar wordt het zorgpersoneel van een aantal geselecteerde ziekenhuizen in Nederland en België bedankt voor hun bovenmenselijke inspanningen in het afgelopen Corona jaar. Ook de medewerkers van het SJG in Weert krijgen een vitaliteitsvoucher uitgereikt, als blijk van waardering. 

Initiatiefnemers van deze actie in Weert zijn Life Style Vitae leefstijlclub (John van Heel), Beweegstudio Leef! (Inge Geelen), Active PT (Nicole Timmerman), Anytime Fitness (Nick Manders), 2Refocus (Jack Hermans) en Easy moves (Danielle Verheijen).

Ze nemen het stokje over

Net als de medewerkers in ziekenhuizen staan fitnessprofessionals voor ‘vitaliteit’. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, spierkrachtverlies en andere leefstijl-gerelateerde aandoeningen spelen de sportscholen een belangrijke rol. De afgelopen maanden hebben de zorgmedewerkers bovenmatig paraat moeten staan. Als de sportcentra binnenkort weer open gaan, nemen zij, de fitnessprofessionals, graag het stokje over. Ze zullen zich vol energie inzetten om de vitaliteit van de inwoners van Weert en omgeving weer terug op te bouwen en te verbeteren.

Door mensen te helpen hun fitheid weer terug te krijgen en verder te optimaliseren, gaan zij er aan werken om de vitaliteit en weerstand weer op te bouwen. Op deze manier hopen de sportscholen een steentje bij te dragen en een gezondheidscrisis als deze in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie: www.sportscholenbedankendezorg.nl