Stans Karretje uit Budel trekt weer door de regio

Budel – Twee jaar geleden kocht Stan Hendriks (18) uit Budel een Piaggio-karretje (sommigen noemen het ook een Tuk Tuk) via Marktplaats. Stan bouwde het vervolgens volledig om tot rijdend koffiekarretje. Maar toen was daar de coronacrisis.

Stan raakte geïnteresseerd in koffie tijdens zijn snuffelstage bij Fortune Coffee in Soerendonk. Hij zat toen op de Mavo. Na het behalen van zijn diploma, hij was toen 16 jaar, is hij bij het bedrijf blijven werken; dat was een bijbaantje. In die periode kocht en bouwde hij zijn driewielig voertuig om tot ‘Stans Karretje’. Nu volgt Stan de opleiding Junior Accountmanager op het Summa College in Eindhoven.

Ondanks de coronamaatregelen kan Stan eindelijk weer op pad. Hij kan dan ook flexibel met de regels omgaan. In plaats van evenementen te bezoeken kan hij door middel van drive-ins alsnog zijn geliefde hobby uitvoeren waarmee hij mensen blij maakt. Zo organiseerde Stan onlangs een drive-in voor een verjaardagsfeest.

Benieuwd naar meer informatie over deze jongen ondernemer? Kijk dan eens op https://www.facebook.com/Stans-Karretje-104989954876140/

Bekijk een video via: https://youtu.be/sO1xbfjBDLI