Bloemenpluktuin De Schans breidt uit met koffiehoekje

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Bloemenpluktuin De Schans is een pluktuin waarin je zelf een bos bloemen kunt plukken en samenstellen, geheel naar eigen wens. De pluktuin is in 2022 geopend, in 2023 uitgebreid van ongeveer 300 m2 naar 375 m2 en dit jaar aangevuld met een koffiehoekje.

Bloemenpluktuin De Schans biedt een brede keuze aan eenjarige bloemen in allerlei soorten en kleuren, diverse soorten dahlia’s en daarnaast vaste planten, die eindeloos met elkaar kunnen worden gecombineerd om prachtige boeketten samen te stellen. De pluktuin biedt liefhebbers van bloemen en natuur op deze wijze een mooi stukje beleving.

In het verlengde hiervan past ook de mogelijkheid om even plaats te nemen en op deze manier te genieten van de bloemenpluktuin. Deze mogelijkheid is dit seizoen gerealiseerd. Je kunt op het boerenerf gelegen aan de pluktuin genieten van diverse soorten koffie, thee en ranja. Bij frisse weersomstandigheden is het tevens mogelijk om binnen in de schuur van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Bloemenpluktuin De Schans is gevestigd aan de Dijkerstraat 24 in Weert. De pluktuin staat momenteel volop in bloei; het plukseizoen duurt tot en met september/oktober. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.pluktuindeschans.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie