Weert ‘maakt gezond gewoon’

4 reacties

Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd (7 t/m 13 juni) vinden er in Weert, net als in andere JOGG-gemeenten door heel Nederland, verschillende activiteiten plaats. Hiermee vragen Punt Welzijn en andere organisaties aandacht voor een toekomst waarin iedereen gezond kan opgroeien.

De coronaperiode laat zien dat een gezonde jeugd in een gezonde omgeving ontzettend belangrijk is voor de toekomst. Als ze de jeugd de juiste vaardigheden aanleren, en de omgeving waarin zij opgroeien hiervan bewust maken, dan groeien zij op in een gezond lichaam en worden zij gezond ouder. Het laten opgroeien van de jeugd in een gezonde omgeving is een gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom heeft Punt Welzijn vanuit JOGG-Weert (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst) organisaties opgeroepen om mee te doen met de ‘Week voor de Gezonde Jeugd’.  

Inmiddels is het programma bekend en vinden er tijdens deze week verschillende activiteiten plaats zoals een ZwemChallenge, een quiz, hiphop, een buitentocht en een webinar. Bibliocenter, Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg, Dancer Studio Weert, Zwembad de IJzeren Man, Natuur- en Milieucentrum, Puntgaaf en Rebody doen met Punt Welzijn mee!

Voor meer informatie over de activiteiten en de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven, zie www.puntwelzijn.nl/activiteiten

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties