Allergiewaarschuwing Alesto Royal Mix van de Lidl

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product:  “Royal Mix” van het merk “ Alesto”. Het product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Deze veiligheidswaarschuwing geldt uitsluitend voor het product “Royal Mix” van het merk “Alesto”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 en streepjescode 20353025. 

Door een productiefout is een deel van de verpakkingen “Royal Mix” gevuld met studentenhaver. Hierdoor staat niet op het etiket vermeld dat het product pinda’s en cashewnoten bevat. 

Klanten die een allergie hebben voor pinda’s of cashewnoten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

De producten die verkeerd zijn gevuld zijn inmiddels uit de betreffende winkels verwijderd. Winkels waar de zakken “Royal Mix”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021, op dit moment verkrijgbaar zijn bevatten de inhoud die op de verpakking staat. 

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres: [email protected] of via telefoonnummer 020-7095039. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.